Το blog αυτό δημιουργήθηκε για να έχω τη δυνατότητα να συμμετέχω σε ένα ομαδικό blog, όπου είχα πρωτοδημοσιεύσει τις συνταγές που αντέγραψα εδώ τον Νοέμβριο του 2008 και όπου έκτοτε αναδημοσιεύω τις περισσότερες από τις συνταγές. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα σχόλια σε κάποια συνταγή, πηγαίνετε στο παραπάνω blog και ψάξτε την.

27 Δεκ 2008

εισαγωγικά σχόλια

Το blog αυτό δημιουργήθηκε για να έχω τη δυνατότητα να συμμετέχω σε ένα ομαδικό blog, όπου και είχα δημοσιεύσει τις συνταγές που αντιγράφηκαν εδώ στις 4 Νοεμβρίου 2008, αλλά και όπου αναδημοσιεύω τις περισσότερες από τις επόμενες (αφ΄ ότου "αναβάθμισα" αυτό εδώ το blog), μια κι εκεί τις βλέπουν πολύ περισσότερα άτομα.

Αν θέλετε να δείτε τα σχόλια, που σε κάποιες περιπτώσεις είναι σημαντικά για την εκτέλεση της συνταγής, πηγαίνετε στο παραπάνω blog και ψάξτε την αντίστοιχη συνταγή δίνοντας μια λέξη-κλειδί στο "κουτάκι" επάνω αριστερά ("αναζήτηση ιστολογίου").


Όπως θα διαπιστώσετε ίσως, οι περισσότερες συνταγές μου είναι απλές, υγιεινές και με σχετικά λίγες θερμίδες, όπως είναι κατά κανόνα και η διατροφή μας. Τη νοστιμιά την αναζητώ σε μπαχαρικά και αρωματικά χόρτα και όχι σε λιπαρά (κυρίως ζωικά). Τους δε βαριούς τρόπους μαγειρέματος τους έχω εξοστρακίσει. Βέβαια υπάρχουν κι εξαιρέσεις - κάποιες "μικρές αμαρτίες" κάθε τόσο νοστιμίζουν τη διατροφή και τη ζωή μας ;-)

5 σχόλια:

Katerina ante portas είπε...

Καλοτάξιδο! Ή μάλλον καλορρίζικο!
(Γιατί να μην ενημερώνεται; Μια χαρά το βλέπω και με προσωπική ματιά και άποψη! Όχι για να μην αδημονώ για τα μύδια του..Φιντέλ!;))

Aspa είπε...

Τζά ! ! !

άλλη Αγγελική είπε...

Κατερίνα μου, από 'δω κι εμπρός μπορεί να ενημερώνεται κάπου-κάπου, αν κι ένα blog χρειάζεται πολύ συχνότερη ενασχόληση απ΄όση είμαι διατεθειμένη να του αφιερώσω.

Ασπούδι μ! Τζα και πάλι τζα! :-D

elie είπε...

Ααααααααααα! Καλορίζικο. Μ' αρέσει, μ' αρέσει. Εύχομαι να βρεις χρόνο και να ασχοληθείς και μ' αυτό. Ας πούμε, καμιά φωτό από χειμωνιάτικα τοπία δεν σκοπεύεις να μας δείξεις, βρε;

άλλη Αγγελική είπε...

Elie μου, σ΄ευχαριστώ!

Παρ΄όλο που η φωτογραφία δεν είναι μέσα στα hobbies μου, αν δω τίποτα πραγματικά ωραίο, θα σου το "φέρω".
:-)