Το blog αυτό δημιουργήθηκε για να έχω τη δυνατότητα να συμμετέχω σε ένα ομαδικό blog, όπου είχα πρωτοδημοσιεύσει τις συνταγές που αντέγραψα εδώ τον Νοέμβριο του 2008 και όπου έκτοτε αναδημοσιεύω τις περισσότερες από τις συνταγές. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα σχόλια σε κάποια συνταγή, πηγαίνετε στο παραπάνω blog και ψάξτε την.

22 Ιουν 2009

One Lovely Blog Award

Aχχχχ, Ρενάκι, τι μου κάνεις!!!

Η Ρένα λοιπόν από το Η4L , αγαπητοί αναγνώστες μου, που μετριέστε στα δάχτυλα του ενός χεριού, μου έστειλε ένα βραβείο αξιαγάπητου blog. Θεωρώ την κίνησή της πολύ γλυκιά και την ευχαριστώ πολύ, αλλά...

1) Θεωρώ ότι (στην περίπτωσή μου) επέλεξε με βάση τη συμπάθεια προς το άτομό μου (να το κρύψωμεν, άλλωστε, ότι -ενίοτε- είμαι συμπαθητικό άτομο;
:-P ) και όχι προς το blog μου - που δεν περιέχει και τίποτα ιδιαίτερα συμπαθητικό εδώ που τα λέμε.

2) Αν αποδεχτώ το βραβείο, θα πρέπει -σύμφωνα με τον δεύτερο όρο- δηλαδή να το απονείμω σε 15 αξιαγάπητα blogs, να βρεθώ σε φοβερό δίλημμα... Α ΠΑ ΠΑ!!!

Οπότε (ε, ναι! Θα το κάνω!) δεν αποδέχομαι το βραβείο.

Ρένα, γλυκιά μου, σ΄ευχαριστώ πολύ πάντως και πολύ εκτιμώ αυτή την κίνησή σου

:-)

6 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Ε είσαι τρελοκομείο, δεν το συζητάω χα χα χααα!!
Εγώ πάντως σε βρίσκω πολύ συμπαθητικη και αξιαγάπητη και όχι μόνο ενίοτε:PPP
Φιλιάααα!!!!

Αγγελικη Ν είπε...

A! Εδώ θα διαφωνήσω! Το μπλογκ σου είναι αξιολάτρευτο, γιατί σε αυτό καθρεφτίζεται η δροσερή ματιά της γράφουσας-μαγείρισσας!
Αυτό ήταν και ο λόγος που στο είχα προσφέρει και εγώ (με πιο γενικευμένο τρόπο!)
Άσε λοιπόν τα σάπια!

Rena είπε...

Αχχχ καλή μου Αγγελικούλα..εσύ τι μου κάνεις...με βάζεις στη διαδικασία να εξηγώ...γραπτώς (το χειρότερο μου-καλύτερα να με πνίξεις στον ασβέστη χαχα)

Λοιπόν..ας τα πω να ξεμπερδεύω μαζί σου γιατί άκρη δε θα βγάλω, το ξέρω.

1) Σε επέλεξα. (ναι σε συμπαθώ είναι γνωστό-μου αρέσεις γιατί είσαι str8 απέναντί μου-ή κάνω λάθος?)

2) Το blog, όχι απλά συμπαθητικό είναι, αλλά αξιαγάπητο. Έχει δε το χαρακτηριστικό να κάνει τα σαγόνια μας να κρεμάμε και να περιμένουμε την επόμενη συνταγή σου, όποτε κι εάν μπει. (ένας από τους λόγους που πήρες το βραβείο ήταν για να βάζεις συχνότερα συνταγές για να δοκιμάζουμε και να παχαίνουμε εμείς οι "λιπόσαρκες" :P )

3) Αξίζει να μπαινεις σε διλλήματα? Απλά αφιέρωσέ το όπου αγαπάς π.χ στους αναγνώστες σου, στους φίλους σου, σε όλους αυτούς που σε κάνουν να χαλαρώνεις..κι ας μην αναφέρεις σε ποιους..και τι έγινε? όλοι θα καταλάβουν που απευθύνεσαι.

4)Ας μη το αποδέχεσαι...είσαι τρελοκομείο που λέει και η Έλενα. Αλλά τι να κάνουμε σε αγαπάμε και με τα "ελαττώματά σου"

Φιλιά πολλά γλυκούλα!!!

άλλη Αγγελική είπε...

Ότι μια (γερή) δόση τρέλας τη διαθέτομεν δεν υπάρχει αμφιβολία, αγαπητή Έλενα... Ευχαριστούμε δια τα καλά σας λόγια! Αλλά στο ενίοτε επιμένω - ξέρω εγώ!
:-)

Αγγελικούλι μου, δεν αναγνώρισα και την αφεντιά μου στη γενίκευση!
:-D

Ρενάκι, λυπάμαι που σ΄έκανα να εξηγείς γραπτώς! Σ΄τ΄ορκίζομαι ότι δεν ήταν πρόθεσή μου. Κι ευχαριστώ για ... την αποδοχή παρά τα ελαττώματά μου ...
:-)

kiki είπε...

Μαρηηηηηηηηηηηηή! Δεν υποφέρεσαι!!! Χαχαχαχα!

άλλη Αγγελική είπε...

Κική :-PPP